İlk kez taraftar önüne çıkacak

PTT 1'inci Lig takımı Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli, ilk kez yeşil mavili taraftarların önünde sahaya çıkacak. Yönetim bilet ve kombine kart fiyatlarını düşürdü, taraftarlarda görkemli bir karşılama hazırlığına girdi. Devre arasında g

İlk kez taraftar önüne çıkacak

PTT 1'inci Lig takımı Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli, ilk kez yeşil mavili taraftarların önünde sahaya çıkacak. Yönetim bilet ve kombine kart fiyatlarını düşürdü, taraftarlarda görkemli bir karşılama hazırlığına girdi. 

Devre arasında göreve getirilen teknik direktör Mustafa Denizli, pazar akşamı saat 19.00'da Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan Adana Demirspor maçı ile ilk kez yeşil mavili taraftarların önünde sahaya çıkacak.
 
Karşılaşma öncesinde yönetim, fiyat indirimine gittiği kombine kartları yeniden satışa sundu. Yönetimin kararıyla, VIP protokol tribünü fiyatı bin 500 liradan 900 liraya, VIP A/B tribünleri 500 liradan 300 liraya, maraton tribünü ise 200 liradan 125 liraya indirildi.
 
Özellikle Mustafa Denizli'nin göreve gelmesi ile birlikte kombine kart satışlarında büyük artış olduğu belirtildi. Çaykur Rizespor taraftarları da Mustafa Denizli ile ilk buluşmada stadyumu doldurmayı hedefliyor. Taraftar grupları bu yönde çalışmalara hız verdi. Rize Belediyesi'ne ait bir otobüs de kent merkezi ile ilçelerde dolaştırılarak yapılan anonslarla taraftarlar maça davet ediyor. 
 
METE: HERKESE MAÇA GELMEK DÜŞÜYOR 
 
Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, şimdi konuşma sırasının taraftarda olduğunu belirterek herkesi maça davet etti. Mete, "Sadece Türkiye'de değil dünya çapında bir hoca olan Mustafa Denizli'nin takımın başında olmasından sevinç ve gurur duyuyorsak, o gururu gösterecek tek yer stadyumdur.
 
Herkesi maçlarımıza davet ediyoruz. Kombine kartlar ucuzladı. Ülkemizin en iyi hocası Çaykur Rizespor'da. Transferler tam yerine göre. O halde herkese maça gelmek düşüyor" dedi. 
 
MUSTAFA DENİZLİ: BENDE ÇOK HEYECANLIYIM 
 
Çaykur Rizespor'un taraftarlarından özel bir ricası olduğunu ifade eden teknik direktör Mustafa Denizli ise Adana Demirspor maçında taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyledi ve şöyle konuştu: 
 
"Taraftar ismi taraf olmaktan gelir. Biz Çaykur Rizespor tarafıyız. Böyle olduğumuz için futbolculara 90 dakika değil, sezon sonuna kadar destek vereceğiz. Onlar onu sağladığı müddetçe biz de onlara karşılığını vereceğiz. Hatalar, geriye düşmeler olacak. Bunlar önemli değil.
 
Taraftarlarımız ikinci, üçüncü hafta çok farklı şeyler beklemesin. Sabırla desteklesinler. Adana Demirspor maçı ile taraftarlarımızla buluşacağız. Ben de kendi sahamızda ilk maçımıza çıkacağımız için çok heyecanlıyım. Ümit ediyorum düşüncelerimizi gerçekleştiririz." 
 
ANTRENMAN BASINA KAPALI YAPILDI 
 
Bu arada Mehmet Cengiz tesislerinde Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizepsor, bugünkü antrenmanı basına kapalı gerçekleştirildi. Mustafa Denizli'nin antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdığı öğrenildi. Denizli'nin isteği ile antrenman sahasının çevresi de kapatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor