İlk kazanan Alanzinho oldu

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında 2012-2013 sezonunun ilk kazananı Alanzinho oldu. “TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ağustos ayının ve 2012-2013 sezonunun ilk kazananı belli oldu. Trabzonspor'un ligde bu sezonki ilk galibiyetini aldığı E

İlk kazanan Alanzinho oldu

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında 2012-2013 sezonunun ilk kazananı Alanzinho oldu.

 

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ağustos ayının ve 2012-2013 sezonunun ilk kazananı belli oldu. Trabzonspor'un ligde bu sezonki ilk galibiyetini aldığı Elazığspor maçındaki başarılı performansıyla Alanzinho TrabzonCell abonelerinin 49’unun oylarını elde ederek Ağustos ayının en iyi futbolcusu seçildi.

 

Daha önce Mart 2010 ve Mart 2012’de bu ödüle layık görülen Brezilyalı futbolcu böylelikle üçüncü kez en iyi futbolcu seçildi.

 

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Eylül ayı oylaması da başladı.

 

TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve ödülün verildiği maça bilet kazanma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler