İlk heyecanı Vira grubu yaşatacak

Trabzonspor'un Vira Grubu’nun “İlk heyecanı Vira yaşatacak” sloganıyla, Trabzonlu olmayan ama Trabzonspor’a gönül veren, daha önce hiç Trabzon’a gelmemiş talihli taraftarlar Inter maçının heyecanını Avni Aker’de yaşama şansı elde ettiler.Buna göre Vira Gr

İlk heyecanı Vira grubu yaşatacak

Trabzonspor'un Vira Grubu’nun “İlk heyecanı Vira yaşatacak” sloganıyla, Trabzonlu olmayan ama Trabzonspor’a gönül veren, daha önce hiç Trabzon’a gelmemiş talihli taraftarlar Inter maçının heyecanını Avni Aker’de yaşama şansı elde ettiler.

Buna göre Vira Grubu’nun Trabzonspor’u Avni Aker’de izleme fırsatı bulamamış taraftarlarımıza bu özel anı yaşatma amacıyla düzenlediği anlamlı organizasyonda talihli 7 taraftar M.Ali Yılmaz Tesisleri, Sümela Manastırı, Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi ve şehir gezisinin ardından düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda grup üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi. Ardından talihli taraftarlar Inter maçının heyecanını Avni Aker’de yaşama şansı elde ettiler.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın’ın talihli taraftarlara hediyesi isimlerinin yazılı olduğu formalar da Trabzonspor Şamil Ekinci Kulüp Müzesi’nde düzenlenen törenle taraftarlara verildi.

Organizasyon kapsamında Kosova’dan gelen talihli taraftarların hazırladığı “Bize Kosova da Trabzon” pankartı Avni Aker tribünlerinden büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor