İlginç eylem! Lazio'nun sitesine...

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Lazio ile oynadığı mücadele sonrasında İtalyanlar ilginç bir eylem ile karşılaştı.Lazio'nun resmi sitesi hacklendi ve açılışa Trabzonspor tribünlerinden bir kare ile 'Bize Her Yer Trabzon' mesajını içeren bir gö

İlginç eylem! Lazio'nun sitesine...

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Lazio ile oynadığı mücadele sonrasında İtalyanlar ilginç bir eylem ile karşılaştı.

Lazio'nun resmi sitesi hacklendi ve açılışa Trabzonspor tribünlerinden bir kare ile 'Bize Her Yer Trabzon' mesajını içeren bir görüntü koyuldu.

Yapılan müdahale sonrasında sitenin sabah saatlerinde eski haline döndüğü belirtilirken, bu olay İtalyan medyasında da geniş yer buldu.

Corriere dello Sport, Trabzonsporlu bazı taraftarların Lazio'nun sitesine saldırıda bulunduğu haberini sayfalarına taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor