'İlanın Trabzonspor'la ilgisi yok'

Türkiye Fair - Play Platformu ve Trabzonspor eski yöneticisi Muammer Saka, gazetelere verilen Türkiye'deki şike soruşturması konusunda UEFA'ya yönelik bir mesaj içeren ilanla ilgili açıklamalarda bulundu. Saka, "Bu ilanın Trabzonsporla hiç bir alakası yok

'İlanın Trabzonspor'la ilgisi yok'

Türkiye Fair - Play Platformu ve Trabzonspor eski yöneticisi Muammer Saka, gazetelere verilen Türkiye'deki şike soruşturması konusunda UEFA'ya yönelik bir mesaj içeren ilanla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Saka, "Bu ilanın Trabzonsporla hiç bir alakası yoktur. Haksızlığa karşı büyük balık küçük balığı yutamayacak sloganıyla bu ilanı verdik. Adaletin yerini bulmasını bekliyoruz. Başka bir amacımız yok" ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçelilerin tepkisi sorulması üzerine ise "İşlerine gelmeyenler bu ilanı farklı değerlendirebilir" yorumunu yaptı.

 

Söz konusu ilan neydi? TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor