İlahi adalet FB'yi istemedi

Fenerbahçe - Galatasaray: 0 - 0 (Maç sona erdi) 2011-2012 sezonun şampiyonu Galatasaray oldu. Günlerdir heyecanla beklenen Süper Lig'in şampiyonunu belirleyecek derbide, Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar bu sonuç

İlahi adalet FB'yi istemedi

Fenerbahçe - Galatasaray: 0 - 0 (Maç sona erdi) 2011-2012 sezonun şampiyonu Galatasaray oldu.

 

Günlerdir heyecanla beklenen Süper Lig'in şampiyonunu belirleyecek derbide, Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla Süper Final'i rakibinin bir puan önünde bitirerek 18. şampiyonluğunu elde etti.

 

Dönüm noktaları 

61’de kullanılan köşe vuruşunda arka direkte Yobo kafayla içeri çevirdi, Semih yakın mesafeden kafayla tamamladı ancak Muslera topu çok şık çıkarttı.

Maçın dönüm noktası 64’te yaşandı. Galatasaray ceza alanında Dia ile ikili mücadeleye giren Hakan Balta kendini yerde buldu. Hakem faul kararı verince Dia düdükten sonra topa vurdu. Bunun üzerine hakem Cüneyt Çakır ikinci sarı kartı gösterip Senegalli’yi oyundan attı. Bir dakika sonra Semih’in Ujfalusi’ye arkadan tekmesinin ardından saha karıştı. Yedek kulübesi dahil herkes birbirine girerken, olaylar durulduktan sonra Yobo ve Melo’ya sarı kart çıktı.

Futbol adına ise ilk yarının kopyası vardı. 75’te Alex’in oyuna girmesi eksik Fenerbahçe için bir umut oldu. 81’de Tomas Ujfalusi de düdükten sonra topa vurunca ikinci sarıdan gördüğü kırmızı ile maça dengeyi getirdi. Bu kart üzerine Fatih Terim, Baros’u oyundan alıp yerine Gökhan Zan’ı soktu.

Bu dakikadan sonra Fenerbahçe baskısından sonuç gelmedi ve haftaya rakibinin bir puan önünde giren Cimbom, şampiyonluk sayısını 18’e çıkartarak Fenerbahçe’yi yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor