İlaç gibi transfer!

Trabzonspor’un yıllık 2 milyon 500 bin euro garanti ücret karşılığında 2 yıllık imza attırdığı Florent Malouda’ya, takım arkadaşları kucak açtı. Dün akşam tesislerde futbolcu arkadaşlarıyla tanışan Malouda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de görüştü. Malo

İlaç gibi transfer!

Trabzonspor’un yıllık 2 milyon 500 bin euro garanti ücret karşılığında 2 yıllık imza attırdığı Florent Malouda’ya, takım arkadaşları kucak açtı. Dün akşam tesislerde futbolcu arkadaşlarıyla tanışan Malouda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de görüştü. Malouda Başkan Hacıosmanoğlu'na, havalimanındaki karşılamadan çok etkilendiğini belirterek, "Pişman olmayacaksınız" dedi.

OLUMSUZ HAVA DAĞILDI
Elindeki yabancı oyuncu çokluğu ve ekonomik tablo nedeniyle transfer yapmakta zorlandığı ifade edilen Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetim, İngiliz devi Chelsea forması giyen dünyaca ünlü yıldız Malouda'yı transfer ederek camia üzerindeki olumsuz hava yerine yüksek morale bıraktı. Oyuncunun Trabzon'a gelişi sırasında havaalanını stadyuma çeviren bordo-mavili taraftarlar yıldız oyuncuya büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Ayrıca bordo-mavili kulübün taraftarları forma, kombine ve Derry City ile oynanacak olan müsabakaya ilgi göstermeye başladı.


İngiltere’nin Chelsea Kulübüyle sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Fransız oyuncu Florent Malouda’yı transfer ederek sükse yapan Trabzonspor'un yeni hedefinde ise Lucas Borrios'un olmasını bordo-mavilileri heyecanlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor