İl Spor Kurulu toplandı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda hafta sonunda ilimizde oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın başkanlığında İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor As Başk

İl Spor Kurulu toplandı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda hafta sonunda ilimizde oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın başkanlığında İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Çebi katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Toplantıda Vali Yardımcısı Mercan, kentimize ve takımımıza yakışır bir futbol müsabakası olması için her türlü tedbiri aldıklarını ifade ederek, “Trabzonspor taraftarlarından kentimize ve takımımıza hiçbir zarar gelmemesi için duyarlı olmalarını istiyorum. Hiçbir tepki olmasın asla demiyoruz. Ama tepki daha modern bir şekilde ortaya koyulması gerekir” dedi.

 

Müsabaka öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Yavaş ise, her türlü güvenlik tedbirini aldıklarını her hangi bir olayın meydana geleceğini düşünmediğini ifade ederek, ‘Trabzonspor taraftarı takımına ve şehrine zarar verecek her türlü eylemden sakınacağını ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da, “Valiliğimizin almış olduğu tüm tedbirlere Trabzonspor olarak destek vereceğiz. Hiçbir olumsuz olayın yaşanmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi ifade etmek isterim.

 

Çünkü meydana gelecek en küçük bir olumsuzlukta bütün fatura takımımıza kesilmekte ve bundan çok büyük zararlar görmekteyiz. O nedenle seyircimizin sağduyulu olmasını istiyorum. Taraftarımız takımımıza maç boyunca sahaya yabancı madde atmadan devamlı destek olmalı ve sabır göstermeli” dedi.

 

Vali Yardımcısı Mercan, kentimizin marka değerine yakışır dünyanın kabul gördüğü bir şekilde seyircinin tepki ve tezahüratını yapması gerektiğini belirterek, “Toplantıda alınan kararları aynen uygulanacağını ve hiçbir olumsuzluğa meydan verilmeyeceğini ifade etmek isterim.

Seyircilerimiz kişisel özgürlükler çerçevesinde başkasına zarar vermeden kendisini ifade etmesini ve takımını sonuna kadar desteklemesi gerekiyor” biçiminde konuştu.

Toplantıda sahada satılan su şişelerinin açılarak satılması, meşale sokulmaması gibi tedbirlerin uygulanacağı da karara bağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler