İl Müdürleri Trabzon’da Toplandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan hizmet içi eğitim semineri Trabzon Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde bugün yapıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan "Sporcu Eğitim Merkezl

İl Müdürleri Trabzon’da Toplandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan hizmet içi eğitim semineri Trabzon Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde bugün yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan "Sporcu Eğitim Merkezleri, Antrenör Eğitimi, Sporcu sağlığı ve Dopingle mücadele “ konulu eğitim semineri Trabzon da gerçekleştirildi.
 
Toplantıya 5.bölge olan Trabzon, Amasya, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Tokat ve Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri katıldı. Toplantıya Spor Eğitim Daire Başkanlığı Şube Müdürü Nezihe Hamoğlu ile Sağlık İşleri Şube Müdürü Kemal Köprülü'de yer aldı.
 
Toplantı öncesi bir konuşma ve sunumu yapan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı 2012 yılında Trabzon ilinde yapılan ulusal ve uluslararası faaliyetlerle il faaliyetleri hakkında bilgi verirken Trabzon’un son dönemlerde sporun cazibe merkezi olduğunu söyledi. Toplantıda il müdürleri illerindeki sorunlar hakkında görüşlerini söylediler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor