İl Genel Meclisi'nden Hacıosmanoğlu'na destek

İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzonspor başkan ve yöneticilerinin Fenerbahçe Rüştü Saraçoğlu stadında linç girişimiyle karşı karşıya kalmasını Vandalizm olarak nitelendirerek “Trabzonspor yönetiminin futbolu kirletenlere karşı mücadelesinde il g

İl Genel Meclisi'nden Hacıosmanoğlu'na destek

İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzonspor başkan ve yöneticilerinin Fenerbahçe Rüştü Saraçoğlu stadında linç girişimiyle karşı karşıya kalmasını Vandalizm olarak nitelendirerek “Trabzonspor yönetiminin futbolu kirletenlere karşı mücadelesinde il genel meclisi hep yanında omuz omuzadır ”dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin Fenerbahçe maçı sonrası stat çıkışında Rüştü Saraçoğlu’nda linç girişimi ile karşı karşıya kalmasının yankıları devam ediyor.

Türkiye ve Trabzon’un futbol gündemi bu olayla sarsılırken, Trabzon il genel meclisinden Fenerbahçe yönetimine kınama geldi.

Meclis başkanı Haydar Revi yaptığı yazılı açıklamasında Fenerbahçe yönetiminin ve kendini bilmez bazı Fenerbahçe taraftarlarının Trabzonspor yönetim kurulu üyelerine karşı takındığı tavrı fair play kuralları ile bağdaşmayan bir duruş olarak nitelendirdi.

Revi yazılı açıklamasında özetle şunları söyledi.

“Futbol kardeşliktir, hak edenin kazanmasıdır. Futbol alın teri ile kazanmaktır. Futbol çirkin yollarla galip gelmek rakibini yenmek değildir. Trabzonspor’un bilinen 3 Temmuz olaylarından sonra hak ve hukukunu korumak ve kollamak hakkı olan şampiyonluğunu talep etmek anasının ak sütü gibi helaldir. Bu mücadelede her Trabzonspor yönetimi ve başkanı sorumluluğunu yerine getirmek zorundadır.

Büyük Trabzonspor camiasının hakkını korumak şampiyonluğunu talep etmek birilerinin huzurunu ve neşesini kaçırıyorsa, yaptıkları hataların ve kusurların yüce mahkemelerin tespiti ile suçluluklarına fatura kessinler, Trabzonspor camiasına değil. Başkan Hacıosmanoğlu ve yöneticilerimizin uğradığı saldırı karşısında sessiz duracağımızı tepki vermeyeceğimizi sananlar yanılmaktadır. Trabzon il genel meclisi fair play kuralları ile yapılacak olan her hak mücadelesinde Trabzonspor’un yanındadır. Türk futbol kamuoyunun bunu bilmesini özellikle istiyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor