İl Genel Meclisi ne yapıyor?

Trabzon İl Genel Meclisi, Trabzonspor konusunda adeta Fenerbahçe yönetimi gibi kararlar alıyor.Trabzon İl Genel Meclisi ne yapmak istiyor? Trabzon İl Genel Meclisi ardı ardına Trabzonspor aleyhinde kararlar almaya başladı.Trabzonspor’un Trabzon Gazetecile

İl Genel Meclisi ne yapıyor?

Trabzon İl Genel Meclisi, Trabzonspor konusunda adeta Fenerbahçe yönetimi gibi kararlar alıyor.

Trabzon İl Genel Meclisi ne yapmak istiyor? Trabzon İl Genel Meclisi ardı ardına Trabzonspor aleyhinde kararlar almaya başladı.

Trabzonspor’un Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) altında bulunan TS Club mağazasından atmak için her türlü yolu deneyen İl Genel Meclisi şimdide Trabzonspor’un daha önce müze olarak kullandığı ve kirası 1000 TL olan Sadri Şener Merkez Binasının kirasını yüzde 600 gibi görülmemiş fahiş bir zam yaparak  6 bin TL'ye çıkardı.

Yasal zorunluluk nedeniyle yapılan düzenlemeye ilişkin İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Fahiş oranındaki zam miktarını savunarak dalga geçir gibi "Hem Trabzonspor'umuz hem de il genel meclisimizi memnun eden karar ortaya çıktı" dedi.

TRABZONSPOR'A TAHSİS EDİLDİ
Anlaşma gereği gençlerin spora yönlendirilmesi Trabzonspor'un tanıtılması gençlik etkinliklerinde binanın lüzumu halinde kullanılması çerçevesinde Sadri Şener İdari Merkez Binasının Trabzonspor Kulübü'ne tahsisi kabul edildi.

Daha önce Trabzonspor, İl Özel İdaresine kira bedeli olarak bin 30 lira öderken, bu bedelde il genel meclisindeki son oturumunda 6 bin liraya yükseltildi.

Kira bedel komisyonunun yaptığı değerlendirmede 5 bin 500 lira olarak belirlenmişti. Meclis kendi yetki ve idaresini yine yasal mevzuat çerçevesinde kullanarak 6 bin liraya çıkardı.

KARŞILIKLI ANLAŞILDI
İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, bu tür mülklerin kiralanmasıyla ilgili yasal mevzuat çerçevesinde hareket edildiğini belirterek, "Karşılıklı anlayış ve mutabakat ile Trabzonspor ile İl Genel Meclisi birbirine destek olmuş, hem kulübümüz hem de il genel meclisimizi memnun eden bir karar ortaya çıkmıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor