İki yabancı daha

Adrian, Alanzinho, Henrique, Janko, Zokora, Sol Bamba, Emerson, Celustka, Colman ve Malouda gibi oyuncuları bünyesinde barındıran Trabzonspor, Portekizli oyuncuya yer açabilmesi için kadroda bulunan yabancı oyunculardan birini gönderecek. Daha önce Sapara

İki yabancı daha

Adrian, Alanzinho, Henrique, Janko, Zokora, Sol Bamba, Emerson, Celustka, Colman ve Malouda gibi oyuncuları bünyesinde barındıran Trabzonspor, Portekizli oyuncuya yer açabilmesi için kadroda bulunan yabancı oyunculardan birini gönderecek. Daha önce Sapara ve Cech'i göndererek kontenjan boşaltmasına giden Trabzonspor, olası forvet transferinin yabancı olacak olması nedeniyle de kadrodan bir oyuncu daha göndermesi gerekecek.

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'ın Celustka'ya tekliflerin olduğunu açıklamasının ardından gözler bu oyuncunun gideceği takıma çevrildi. Çek futbolcuya Sunderland'in transfer edeceği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde bu transfer netlik kazanacak. Bordo-mavililer Celustka'yı başka bir takıma transfer etmesi halinde yabancı kontenjanında yer açmış olacak. Forvet transferini gerçekleştirebilmek için elinde bulundurduğu yabancılardan birine teklif gelmesini bekleyecek olan Trabzonspor, istediğini alamaması halinde ise Emerson'un gönderilmesini gündeme gelecek ve bu oyuncuyla yollar ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor