İğrenç manşete özür geldi!

1461 Trabzon'un Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 yenmesinin ardından Fenerbahçeli taraftarların bir kısmının bile alkışladığı bu zaferi Vatan Gazetesi iğrenç ve küstah bir şekilde manşete taşıdı.Hakeme rağmen Fenerbahçe'yi İstanbul'da ezerek galibiyete ulaşa

İğrenç manşete özür geldi!

1461 Trabzon'un Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 yenmesinin ardından Fenerbahçeli taraftarların bir kısmının bile alkışladığı bu zaferi Vatan Gazetesi iğrenç ve küstah bir şekilde manşete taşıdı.

Hakeme rağmen Fenerbahçe'yi İstanbul'da ezerek galibiyete ulaşan bordo mavililerin zaferini "Jebrin ve Hileyle" manşetiyle veren gazete Trabzonsporlu taraftarların büyük tepkisini çekti.

Trabzonsporlu tarafarların tepkisi üzerine gazete manşetini değiştirdi. Bugün ise ibr özür mesajı yayınladı. İşte o özür mesajı;

"Değerli 1461 Trabzon taraftarları;

27.02.2013 tarihinde Fenerbahçe ile 1461 Trabzon takımları arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası grup maçından sonra, tamamen bir dikkatsizlik sonucu ve başlıkta kullanılan deyimle hiçbir şekilde paralel bir düşünce içermeyen bir başlık kullanılmıştır. Söz konusu başlığın 1461 Trabzon camiasını rahatsız edebileceği fark edildikten hemen sonra başlık değiştirilmiş ve söz konusu yanlışlığa sebep veren editör arkadaş ivedilikle uyarılmıştır.

Bahsi geçen başlık nedeniyle incitmiş olabileceğimiz 1461 Trabzon camiasından ve taraftarlarından özür diler, bir daha böyle bir hatanın tekrarlanmayacağını temin ederiz.

Saygılarımızla
GazetevatanSpor Servisi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor