İdmangücü'nde şok ayrılık

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinde îdmangücü'nde Antrenör Şükrü Buyukluoğlu görevinden ayrıldı. Yeşil Beyazlı ekipten istifa eden teknik adam Şükrü Buyukluoğlu, yeşil beyazlı camiada acı tatlı güzel günler yaşadığını ve  gelişen şartlar neticesinde gö

İdmangücü'nde şok ayrılık

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinde îdmangücü'nde Antrenör Şükrü Buyukluoğlu görevinden ayrıldı. Yeşil Beyazlı ekipten istifa eden teknik adam Şükrü Buyukluoğlu, yeşil beyazlı camiada acı tatlı güzel günler yaşadığını ve  gelişen şartlar neticesinde görevinden istifa etmek zorunda kaldığını açıkladı.

Genç ve dinamik bir kadrosu bulunan İdmangücü'nün ligde önemli başarılara imza atacağının altını çizen Buyukluoğlu, "Çok keyif veren iyi niyetli bir sporcu kadrosu ile çalıştım. Geride birbirinden değerli gelecek vaat eden sporcular bırakıyorum. Yeni gelen teknik ekipteki arkadaşlara da başarılarını diliyorum" dedi.

Buyukluoğlu yaşanan bazı şartlar neticesinde görevinden istifa ettiğini belirterek, "Yönetim Kurulu da görevimi bırakmama için çok uğraştı. Göreve devam etmemi isteyenlerin hepsine de teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor