İddianameye bir dosya daha!

Futboldaki şike iddianamesine bir dosya daha eklendi9 Nisan 2011’de Eskişehir’de oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı öncesi yapıldığı iddia edilen şikeye ilişkin fiziki takip tutanakları da futbolda şike iddianamesinde yer aldı.Tutanaklara göre Bülent U

İddianameye bir dosya daha!

Futboldaki şike iddianamesine bir dosya daha eklendi

9 Nisan 2011’de Eskişehir’de oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı öncesi yapıldığı iddia edilen şikeye ilişkin fiziki takip tutanakları da futbolda şike iddianamesinde yer aldı.

Tutanaklara göre Bülent Uygun, Ümit Karan ve Ali Kıratlı’yı takibe alan polis, telefon konuşmalarından “donanımlı” geldiğini tespit ettiği Fenerbahçeli Ali Kıratlı’nın Eskişehirsporlu Karan ve Uygun’la görüşmesini takibe aldı.

ÇANTA KAYBOLDU

 Takip sırasında Kıratlı’nın kaldığı otelden beyaz bir çanta ile ayrıldığı, Porsche marka aracıyla seyir halinde iken “aracın çok hızlı olması ve trafik yoğunluğu” yüzünden takip yapılamadı. Daha sonra Kıratlı’yı ve aracını bulan polis, çantanın Kıratlı’da olmadığını gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler