İddianamede adı var kendi yok!

Şike iddianamesinin açıklanmasından sonra stada giremeyecek isimler arasında bulunan Ankaragücü personeli Yadigar Boğa'nın varlığı tespit edilemiyor. Yadigar Boğa'nın ne zaman hangi yönetimle çalıştığını 25 yıldır çalışan personeller dahi bilmiyor.Yasaklı

İddianamede adı var kendi yok!

Şike iddianamesinin açıklanmasından sonra stada giremeyecek isimler arasında bulunan Ankaragücü personeli Yadigar Boğa'nın varlığı tespit edilemiyor.

 Yadigar Boğa'nın ne zaman hangi yönetimle çalıştığını 25 yıldır çalışan personeller dahi bilmiyor.

Yasaklı İsimler arasında bulunan bu personelin hangi birimde çalıştığı henüz Kulüpten kimseye doğrulatılamadı. Kulüp başkanı ve uzun yıllardır Ankaragücü'nde personellik yapan isimler dahi Yadigar Boga'yı hatırlamıyor.

Ankaragücü'nde görev yapan eski yönetimler de bu ismi hatırlamıyor. Son 12 Yıldır Ankaragücü'nde Başkanlık yapan, Cemal Aydın, Serdar Özersin, Cengiz Topel Yıldırım, Ahmet Gökçek, Cengiz Topel Yıldırım ve Sami Altınyuva Yönetimleri Yadigar Boğa diye bir personelle çalışmadıklarını belirttiler.

Cemal Aydın, DHA'ya yaptığı açıklamada "Toplam 12 yıl görev aldığım Ankaragücü'nde böyle bir personel ile çalışmadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor