İddianame Fransa'da konuşuldu

Trabzonspor'dan önce Fransa'ya gelen başkan Sadri Şener, yasalara duyduğu saygıdan dolayı Lille ile oynanacak olan maçı tribünden izlememe kararı almıştı.Aldığı bu kararın ardından katıldığı bir televizyon programında da, "Geçen sezonun şampiyonu Trabzons

İddianame Fransa'da konuşuldu

Trabzonspor'dan önce Fransa'ya gelen başkan Sadri Şener, yasalara duyduğu saygıdan dolayı Lille ile oynanacak olan maçı tribünden izlememe kararı almıştı.

Aldığı bu kararın ardından katıldığı bir televizyon programında da, "Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor'dur" diyen başkan Sadri Şener'e, taraftarlar destek mesajları yağdırıyor.

Bordo - mavili futbolcular da Fransa'da bulunan başkanlarına turu hediye etmek istiyor. Başkan Sadri Şener ise, "Takıma olan güvenimiz tam. Tur bizim için en güzel hediye olur" dedi.

YÖNETİM FRANSA'DA TOPLANDI
İddianamenin ardından toplantı fırsatı bulamayan Trabzonsporlu yöneticiler Fransa'da bir araya geldi. Sadri Şener başkanlığında toplanan yönetim kurulu toplantısında Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Yönetim Kurulu üyeleri Tuncay Bekiroğlu, Nevzat Aydın ve Temel Soyyiğit de yer aldı.

iddianameye karşı dimdik ayakta durma kararı alan bordo - mavili yöneticilerden Tuncay Bekiroğlu, "Trabzonspor kulübü bu süreci alnının akıyla atlatacaktır. O zaman herkes en büyüğün kim olduğunu daha iyi görecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor