İçerde farklı dışarda farklı

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, iç sahaya ve dış sahaya göre farklı oyun sistemleri bulunduğunu belirterek, “İki tane taktiksel yayımız var. Bir tanesi deplasman için bir tanesi iç saha için kullandığımız hayali yay var. Deplasmanda göre oyunu

İçerde farklı dışarda farklı

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, iç sahaya ve dış sahaya göre farklı oyun sistemleri bulunduğunu belirterek, “İki tane taktiksel yayımız var. Bir tanesi deplasman için bir tanesi iç saha için kullandığımız hayali yay var. Deplasmanda göre oyunumuz farklı iç sahaya göre farklı. Oyunu direk oynadığımız için kontrollü oynayıp hızlı oynamakla ilgili bir sistemimiz var” dedi.

Akçay, UEFA Avrupa Liginde elde edilen Apollon Limassol galibiyetinin moral değerlerini yükseltirken takımda bunun bir rahatlama ortamı oluşturmaması adına işi sıkı tutuyor. Bu konuda Basingwa, Malouda ve Zokora gibi tecrübeli isimlerden destek alan tecrübeli teknik adam oyuncularına önlerinde aşmaları gerek uzun bir yol olduğunu vurgulayarak, Kayserispor maçının kendileri açısında önlerini görme adına büyük bir önem taşıdığını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler