İbrahim Akın'a yine red kararı!

Gaziantepspor'a transfer olan ve idari tedbir kararının kaldırılması için itirazda bulunan İbrahim Akın'a olumsuz cevap geldi. PFDK, İbrahim Akın'ın itirazını kabul etmedi.PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:"Şike ve teşvik primi eylemlerin

İbrahim Akın'a yine red kararı!

Gaziantepspor'a transfer olan ve idari tedbir kararının kaldırılması için itirazda bulunan İbrahim Akın'a olumsuz cevap geldi. PFDK, İbrahim Akın'ın itirazını kabul etmedi.

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Şike ve teşvik primi eylemlerinde bulunduğu şüphesiyle Kurulumuza sevk edilen İBRAHİM AKIN hakkında 06.01.2012 tarihinden itibaren idari tedbir uygulanmasına karar verilmiştir. İBRAHİM AKIN vekili, 16.01.2012 tarihli dilekçesinde idari tedbir kararının kaldırılmasını talep etmiş olup, yapılan inceleme neticesinde idari tedbir kararının kaldırılmasını gerektiren bir neden bulunmadığından talebin REDDİNE, karar verilmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor