İBB'li oyuncunun kolu kırıldı

İstanbul B. Bld'nin Mersin deplasmanına konuk olduğu karşılaşmada Kamil Zayatte talihsiz bir sakatlık yaşadı.Konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Kamil Zayatte karşılaşmanın 17. dakikasında savunmadan topu uzaklaştırmak isterken el bileğinin üz

İBB'li oyuncunun kolu kırıldı

İstanbul B. Bld'nin Mersin deplasmanına konuk olduğu karşılaşmada Kamil Zayatte talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Kamil Zayatte karşılaşmanın 17. dakikasında savunmadan topu uzaklaştırmak isterken el bileğinin üzerine düştü. Yere kontrolsüz düştüğü anda el bileği ile dirseği arasında bir noktadan kolunun kırıldığı gözlenen lacivert-turunculu oyuncu acı içinde yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin olaya anında müdahale ettiği pozisyon sonrasında Zayatte ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşmanın 19. dakikasından itibaren oyuna Mahmmut Tekdemir dahil oldu. Gineli oyuncunu ne kadar sahalardan uzak kalacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor