Hüsnü Güreli bekleneni yapmadı

TFF'deki istifaların ardından geçici olarak Başkanlık görevine getirilen Hüsnü Güreli'nin yapılan son toplantıda beklenen konuları gündeme getirmediği belirtildi.Mehmet Ali Aydınlar'ın istifası sonrasında iç bünyesinde görüş ayrılıkları yaşayan Futbol Fed

Hüsnü Güreli bekleneni yapmadı

TFF'deki istifaların ardından geçici olarak Başkanlık görevine getirilen Hüsnü Güreli'nin yapılan son toplantıda beklenen konuları gündeme getirmediği belirtildi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifası sonrasında iç bünyesinde görüş ayrılıkları yaşayan Futbol Federasyonu, bugün öğleden sonra yaptığı toplantıda mevcut sorunları geçici de olsa aştı.

Aydınlar'ın yerine vekaleten başkan olan Hüsnü Güreli'nin yayın ihalesini uzatmak ve İlhan Helvacı'yı görevden almak gibi radikal kararları almak düşüncesinde olması, TFF Yönetim kurulunda birçok üyede sıkıntı yaratmıştı. 

Ancak bugün yapılan toplantıda Hüsnü Güreli'nin iddia edildiği gibi, federasyonda gerilim yaratacak kararları gündeme getirmediği öğrenildi.

TFF Yönetim Kurulu'nun 50'e yakın karar için oylama yaptığı ve bu kararların çoğunluğunun oybirliği ile alındığı belirlendi.

Böylece TFF Yönetimi bu krizi aşarak, seçime kadar olan süreçte futbolun yönetiminin kayyuma devredilme tehlikesini de ortadan kaldırmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor