Hüseyin Cimşir revaçta

Son olarak Bursaspor’da forma giyen ve sözleşme yenileyemeyen Hüseyin’e süper ligden teklif varTrabzonspor’un eski kaptanı ve son olarak Bursaspor ‘da forma giyerek şampiyonluk yaşayan Hüseyin’e ara transfer döneminde transfer teklifi yağıyor.Bursapor’da

Hüseyin Cimşir revaçta

Son olarak Bursaspor’da forma giyen ve sözleşme yenileyemeyen Hüseyin’e süper ligden teklif var

Trabzonspor’un eski kaptanı ve son olarak Bursaspor ‘da forma giyerek şampiyonluk yaşayan Hüseyin’e ara transfer döneminde transfer teklifi yağıyor.

Bursapor’da sezon başında sözleşme yenileyemeyen ve yollarına ayıran Hüseyin sezonun ilk yarısında hiçbir takımda forma giymezken eski kaptana ligin ikinci yarısında teklif yağıyor

Ocak ayı ara transfer döneminde tecrübeli futbolcuya, Ankaragücü, Gençlerbirliği, İstanbul Bş Bld, Kayserispor Mersin idmanyurdu gibi süper lig kulüplerinin yanı sıra Bank Asya ligindeki Karadeniz temsilcisi Ç.Rizespor’da transfer teklifinde bulundu.

Eski kaptan Hüseyin Cimşir ile Trabzonspor’unda ilgilendiği gelen bilgiler arasında

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor