Hürriyet Kayserispor'da mı!

Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Kayserispor, Ankaragücü'nde forma giyen Hürriyet Güçer ile anlaşma sağladığı iddia edildi.Yerli ve yabancı transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor, başta Trabzonspor, Galatasaray ve Gaziantep gibi takımların trans

Hürriyet Kayserispor'da mı!

Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Kayserispor, Ankaragücü'nde forma giyen Hürriyet Güçer ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Yerli ve yabancı transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor, başta Trabzonspor, Galatasaray ve Gaziantep gibi takımların transfer listesinde bulunan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hürriyet ile kesin anlaşmaya vardığı iddia edildi 

Hürriyet Güçer kimdir?

Hürriyet, Nevşehirspor'un alt yapısında gelecek vaat eden bir oyuncu olarak yetişmiştir. Daha sonra 2003-2004 sezonunda Ankaraspor'a transfer olmuş ve takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Hürriyet, 2009-2010 sezonunda MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giymiş ve Ankaragücü'nde oynadığı ilk sezonda takım kaptanı olmuştur. 2010-2011 sezonunun hemen başında Ankaragücü ile 5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu mücadeleci futbolu ve üstün fizik gücüyle kıza sürede taraftarın sevgisini kazanmıştır.

11 kez millî takımlara çağrılan Hürriyet Güçer, 3 kez Türkiye U-17, 1 kez Türkiye U-18, 1 kez Türkiye U-19, 1 kez Türkiye U-20 3 kez de Türkiye A-2 forması olmak üzere toplam 9 kez millî formayı giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler