"Hukuki kurallar içinde herkesle savaşırız"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar: Beşiktaş çok koşan ve güçlü bir takım ama bizde gücümüzü gösterip bu maçı hazarsız geçmek istiyoruz. 2-3 Hafta sonra zirvenin tepesinde olan takımlardan olacağız.   “TFF BAŞKANI YILDIRIM DEMİRÖREN NEDENSE TRABZONSPOR İS

"Hukuki kurallar içinde herkesle savaşırız"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar: Beşiktaş çok koşan ve güçlü bir takım ama bizde gücümüzü gösterip bu maçı hazarsız geçmek istiyoruz. 

2-3 Hafta sonra zirvenin tepesinde olan takımlardan olacağız. 
 
 “TFF BAŞKANI YILDIRIM DEMİRÖREN NEDENSE TRABZONSPOR İSMİNİ KULLANAMIYOR” 
 
“TFF’NİN BİZE YAKLAŞIMINI BİLEMEYİZ AMA BİZ FUTBOLUMUZU OYNUYORUZ”
 
 “ÜLKENİN BİR FERDİ OLARAK MİLLİ TAKIMIN ALDIĞI SONUÇLAR BİZLERİ ÜZÜYOR”
 
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş maçını hasarsız geçip üst sıralara doğru tırmanmayı hedeflediklerini belirterek, 2-3 hafta sonra ligin tepesinde olan takımlardan biri olacaklarını söyledi. Şakar, bordo-mavili kulübün haklarını alma konusunda hiç kimseye hatır edecek durumda olmadıklarını ifade ederek hukuk kurulları içinde herkesle savaşabileceklerini belirtti. 
 
Spor Toto Süper Ligi’nin 8. haftasında 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da bütün hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş maçına yönelik açıklamalarda bulunurken, gündemle ilgili olarak ta çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Güçlü Beşiktaş karşısında teknik kadroya ve futbolculara güvendiklerini belirten Şakar, “Ümit ediyorum bu maçı hasarsız atlatıp 3 puanı alıp üst sıralara tekrar zorlamaktır gayemiz. Sporcu kardeşlerimize güveniyorum tabii ki kolay olmayacak bu Beşiktaş çok güçlü, çok koşan bir ekip. Bizde iyi bir mücadele gösterip maçı kazanmak istiyoruz” dedi.
 
“2-3 HAFTA SONRA LİGİN TEPESİNDE OLAN TAKIMLARDAN BİRİ OLURUZ”
 
Şakar, Trabzonspor olarak her maça tek tek baktıklarını ifade ederek, “Trabzonspor her maçı tek olarak düşünüyor çünkü ligde çok güçlü takımlar var çok kolay lokma yok. Her takım güçlü ve takımlar arasında çok büyük farklar yok. Onun için bizim için bütün takımlar güçlü dişli takımlardır. Oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor.
 
Henüz ligin başlarıdır. Bu anlamda ben 2-3 hafta sonra ligin tepesinde olan takımlardan biri oluruz diye düşünüyorum. Oyuncularımızda uzun süren sakatlıklar oldu mesela Colman henüz forma giyinmedi. Onun için sakatlıklardan artık yavaş yavaş kurtuluyoruz.
 
Colman, Giray ve Tolga'nın sakatlıkları var bu oyuncularımız dışında önemli bir sakatımız yok. Sakat oyuncularımızın çok sayıda olması teknik ekibin elini kolunu bağladı. Net bir kadro ortaya koyamadık bu şansız sebeplerden dolayı oldu ama 1-2 hafta sonra her şey yoluna girecek. Şansızlıklar ve sakatlıklar hep böyle devam etmeyecektir diye düşünüyorum” diye konuştu.
 
“YILDIRIM DEMİRÖREN NEDENSE TRABZONSPOR İSMİNİ TELEFÜZ ETMİYOR”
 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in, “Bizim Beşiktaş’taki dönemimizde en çok puanı toplayan takımdı” ifadelerine Şakar, şu yanıtı verdi: 
“Yıldırım bey ya bir şey okumuyor bunlarla ilgili ya da kendisine yanlış bilgiler veriliyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı söyleşiyi hayretle dinledim. Beşiktaş’a başkan olduğu dönemde ülkeye en çok puanı kazandırdıklarını belirtiyor. Beşiktaş kazandırdığı doğru ama aynı puanı yani 11 bin 200 puanı Trabzonspor’da kazandırdı.
 
İki takımda aynı puanı kazandırdı ama nedense Trabzonspor’un ismini kullanmıyor. Bu çok talihsiz bir açıklamaydı umut ediyorum bunu düzeltir. Gerçek doğru bilgiyi kamuoyuyla paylaşır diye düşünüyorum. Bu açıklamalarına çok üzüldük.”
 
“HUKUKİ KURULLAR ÇERÇEVESİNDE HERKESLE SAVAŞIRIZ”
 
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, hiç kimseyle bir işlerinin bulunmadığını anlatarak, “Biz Trabzonspor olarak futbolumuzu oynuyoruz. Hiç kimseyle bir işimiz yok. Ama haklarımızı alma konusunda hiç kimseyle hatır edecek halimiz yok. Haklarımızı sonuna kadar savunacağız. Ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Hukukun emrettiği kurullar Çerçevesinde herkesle savaşırız” ifadelerini kullandı. 
 
“MİLLİ TAKIM BİZİ ÜZÜYOR”
 
A Milli Takımın aldığı sonuçların her Türk vatandaşı gibi kendilerini de üzdüğünü aktaran Şakar, “ Milli takımın aldığı bu sonuçlar bizi üzüyor bizde bu ülkenin bir ferdiyiz. Trabzonspor’da, Türk futbolunun önemli bir parçası. İnşallah her şey yoluna girer ve işler düzelir.
 
Belli ki milli takımda da bir rahatsızlık var. Kısa bir sürede çözüm yolu bulurlar. Sağlıklı tekrar iyi günlere döneriz diye düşünüyorum. Trabzonspor'dan oyuncu konusun gelirsek bunu ben daha önce de söylemiştim Trabzonspor'dan en az Onur’un milli takımda olması gerekirdi. Taraflı, tarafsız herkesin gördüğü bir şey var bugün Onur Türkiye'nin en formda kalecisi.
 
Trabzonspor ligin en az gol yiyen kalecisi. Biz bunu söylemiştik yoksa kadro seçiminde tabii ki Abdullah Avcı yetkilidir. Bizim ona karışma gibi bir yetkimiz olamaz. Ama ortada bazı gerçekler var. 1 takımdan 2 tane kaleci alıyorsun oynamayan kaleciler var en azında Onur'un alınması lazımdı. Ama bunu tamamen bir İstanbul karması şekline sokmak son derece yanlıştı” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor