Hsan Yener kampı değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te tamamlayan Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, kısa olmasına karşın iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.Yener, yaptığı açıklamada, Antalya'nın kamp için mükemmel imkan

Hsan Yener kampı değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te tamamlayan Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, kısa olmasına karşın iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Yener, yaptığı açıklamada, Antalya'nın kamp için mükemmel imkanlara sahip bir yer olduğunu belirterek, ''Çok güzel bir ortamda çalıştık. Kısa olmasına karşın iyi bir kamp dönemi geçirdik. Kamp döneminde önemli konulardan biri de futbolcu sağlığı. Ciddi bir sakatlık yaşamadık. Yolunda bir kamp dönemi geçti'' dedi.

Tek sıkıntının kamp süresinin kısa olması olduğunu ifade eden Yener, ''Manisaspor ile 3 Ocak'ta karşılaşacak olmamız nedeniyle kampı erken sonlandırmamız gerekti. Yine de yararlı bir kamp dönemi oldu. İnşallah ikinci yarı çok daha iyi bir Trabzonspor izleriz'' diye konuştu.

"Hedef şampiyonluk"
Yener, ligin ilk yarısında biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, ''İkinci yarıda da yoğun bir maç programı olacak. Çünkü Avrupa Ligi'nde de ilerlemek istiyoruz. İkinci yarı hedefimiz play-off ve ondan sonra da şampiyonluk'' dedi.

Trabzonspor'un her yıl ligdeki hedeflerinden birinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Yener, ''İyi bir kadromuz ve teknik kadromuz var. Hocamız Şenol Güneş ve ekibi çalışmalarıyla kadroya büyük bir ivme kazandırdı. Şenol hocanın gelişinden beri başarıları hep birlikte yaşadık. Umuyorum bu senede bu başarıların devamı olur'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor