Hollanda Dünya kupası biletini aldı

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Milli Takımımızın da mücadele ettiği D Grubu'nda lider Hollanda ile Andorra karşı karşıya geldi.Comunal de Aixovall'de oynanan karşılaşmayı Hollanda 2-0 kazanarak grup liderliğini garantiledi ve Dünya Kupası biletini almayı b

Hollanda Dünya kupası biletini aldı

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Milli Takımımızın da mücadele ettiği D Grubu'nda lider Hollanda ile Andorra karşı karşıya geldi.

Comunal de Aixovall'de oynanan karşılaşmayı Hollanda 2-0 kazanarak grup liderliğini garantiledi ve Dünya Kupası biletini almayı başardı.

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada Hollanda'ya galibiyeti getiren golleri 50 ve 54. dakikalarda Robin Van Persie kaydetti.

Bu sonucun ardından Hollanda 22 puana yükseldi ve D Grubu'nun lideri olarak Dünya Kupası biletini almayı başardı. Henüz grupta puanı bulunmayan Andorra ise grubun son sırasını kimselere bırakmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor