Hokey Milli takımı Batum'da

  Portekiz'in başkenti Lizbon'da 17-22 Temmuz'da yapılacak 21 Yaş Altı Açık Alan Avrupa Şampiyonası'na katılacak Hokey Milli Takımı, 15 günlük kamp için Gürcistan'ın Batum kentine gitti. Gürcistan'a hareket öncesi milli takım için Akçaabat ilçesinde veril

Hokey Milli takımı Batum'da

 

 

Portekiz'in başkenti Lizbon'da 17-22 Temmuz'da yapılacak 21 Yaş Altı Açık Alan Avrupa Şampiyonası'na katılacak Hokey Milli Takımı, 15 günlük kamp için Gürcistan'ın Batum kentine gitti. 

Gürcistan'a hareket öncesi milli takım için Akçaabat ilçesinde verilen yemeğe, Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karahan ve Asbaşkanı Bayram Yüksel, Erdoğdu Spor Kulübü Başkanı Ali Çolak, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile sporcular katıldı. 

Akçaabatlı Hokey Milli Takım Antrenörü Ebru Sivrikaya Emirzeoğlu ve Erdoğduspor Hokey Takımı oyuncusu Tolgahan Zevit'in de bulunduğu kafilede, Milli Takım antrenörleri Ali Gül, Yasin Yükseler, Yunus Hacıoğlu ve Ali Polat ile 36 sporcu yer alıyor. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor