Hoca şans verdi ama...

 Antalyaspor karşısında Trabzonspor'u 9. dakikada 1-0 öne geçiren golü kaydeden Adrian Mierzejewski, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Attığı golün takımına beraberliği getirmediği için üzüldüğünü belirten hücumcu; "Attığım gol ne yazıkki boşa git

Hoca şans verdi ama...

 

Antalyaspor karşısında Trabzonspor'u 9. dakikada 1-0 öne geçiren golü kaydeden Adrian Mierzejewski, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
 
Attığı golün takımına beraberliği getirmediği için üzüldüğünü belirten hücumcu; "Attığım gol ne yazıkki boşa gitti. Çok iyi mücadele ettik ama elimizdeki herşeyi 5. dakika içinde kaybettik. Antalyaspor'u tebrik ediyoruz" diye konuştu.
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği şansı iyi değerlendirmeye çalıştığını söyleyen Adrian; "Hocamın verdiği şansı iyi değrlendirmeye çalıştım. Amacım önümüzdeki diğer karşılaşmalarda daha iyi mücadele etmek ve takımımın kazanması" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor