Hill bu akşam Trabzon’da Şike’yi konuşacak

Trabzon Kürsüsüs tarafından düzenlenen  ve dünyaca ünlü yazar Declan Hill’in konuşmacı olarak katılacağı Şifre Şike paneli bu akşam KTÜ , Atatürk Kültür Merkezinde saat 19 00 da başlayacak.Şike ile ilgili yazdığı kitap dünyada 15 dile çevrilen Aratırmacı

Hill bu akşam Trabzon’da Şike’yi konuşacak

Trabzon Kürsüsüs tarafından düzenlenen  ve dünyaca ünlü yazar Declan Hill’in konuşmacı olarak katılacağı Şifre Şike paneli bu akşam KTÜ , Atatürk Kültür Merkezinde saat 19 00 da başlayacak.

Şike ile ilgili yazdığı kitap dünyada 15 dile çevrilen Aratırmacı Yazar Declan Hill Trabzon Kürsüsü tarafından düzenlenen Şifre Şike adlı panelinde Türkiye ve Dünyada şike ile ilgili olarak gelişmeleri Trabzonlularla paylaşacak.

Şike konusunda uzman olan ünlü  yazar Hill’in  KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde  bugün saat 19 00 da konuşmacı olarak katılacağı  ‘Şifre Şike’ adlı panele katılımın yüksek olması bekleniyor.  KTÜ Atatürk Kültür merkezindeki Paneli  İstanbuldaki yaygın medya temsilcilerinin yanı sıra yabancı gazetecilerde takip edecek.

Türk futbolundaki şike olaylarını hakkında  derin bir bilgiye sahip olan Hill’in panelde çok çarpıcı acıklamalar yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor