Hikmet Karaman'dan sert sözler!

Avrupa Kupaları'ndan elenmesinin ardından Bursaspor'daki görevine son verilen teknik direktör Hikmet Karaman, yeşil-beyazlı yönetimi ağır bir dille eleştirdi. Karaman, "Bursaspor yönetiminde o göreve layık olmayan insanlar var. 10 yıl önceki anlayışla bu

Hikmet Karaman'dan sert sözler!

Avrupa Kupaları'ndan elenmesinin ardından Bursaspor'daki görevine son verilen teknik direktör Hikmet Karaman, yeşil-beyazlı yönetimi ağır bir dille eleştirdi. Karaman, "Bursaspor yönetiminde o göreve layık olmayan insanlar var. 10 yıl önceki anlayışla bu işler olmaz" dedi.


Bursa'da yerel bir televizyona telefonla bağlanan tecrübeli hoca, Vojvodina yenilgisi ve sonrasında görevinden alınmasını değerlendirdi. Konuşması halinde Bursaspor takımının zarar göreceğini savunan Karaman, şunları dile getirdi:

"Maç öncesinde bizim antrenör görmüş. Kulüpte üst düzey görevli bir kişiyle takımdaki bir futbolcu soyunma odasının karşısındaki odada karşılıklı sigara içiyorlarmış. Bu nasıl bir olaydır. Böyle bir şeyin olması mümkün mü? Ben bu olaydan rahatsız oldum. Bunun hala şokundayım. Futbolcu teknik direktörün gideceğini biliyorsa, o takımda başarı oranı sıfırdır. Benim kadar sorumlu olan kişiler de var. Teknik direktör kırmızı diyorsa yönetimde öyle diyecek. Yönetiminin dediğini teknik heyette yapacak. Bu bizde olmadı. Bursaspor yönetiminde o göreve layık olmayan insanlar var. 10 yıl önceki anlayışla bu işler olmaz."

TEK BAŞINA BENİM SUÇLANMAM GÜNAH

Vojvodina maçındaki taraftara teşekkür eden Hikmet Karaman, Avrupa'da başarı sözü verdiklerini ancak tutamadıklarını belirterek, tek başına kendisinin suçlandığını ileri sürdü. Tecrübeli hoca, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tek başına 'sen suçlusun' diye bırakılmak günah. 10 Haziran'dan bu yana çalışan bir teknik heyet var. Biraz anlayışlı ve paylaşımcı olmak gerekiyor. Beni Bursa'ya davet ettiler. Ancak bir gece önce zaten kararı vermişlerdi. Keşke oturup konuşabilseydi. Bizim görevin başında durmak ve ısrar etmek gibi bir durumumuz olamazdı. Zaten sözleşmemizde öyle bir şey yoktu. Biz eleştirilerimizi buradan aktarmayız. Biz adamsak, lidersek yüz yüze konuşuruz."

Göreve geldiklerinde Avrupa kupalarına katılma sözü verdiklerini ve bunu başardıklarını hatırlatan Hikmet Karaman, "Sezon başlarken de Avrupa'da başarılı olacağımızı söyledik. Ancak bu sözü tutamadık. Kamuoyu üzerinde büyük Bursaspor'u asla küçük düşürmem. Sadece oradaki bazı kendini bilmezler kendine çeki düzen versin. Sözleşmemde hiçbir tazminat maddesi yoktu." diye konuştu.

Taiwo'nun mayısta sezonu kapattığını ve bir daha yürümediğini belirten Karaman, fiziksel açıdan kötü oyuncuları kendisinin sorumluluk alarak oynattığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor