Hikmet Karaman sert konuştu

Arsinspor evinde karşılaştığı Süper Lig Temsilcilerinden Gaziantepspor’a 1-0 yenildi.Karşılaşmanın ardından konuşan Gaziantepspor antrenörü Hikmet Karaman spor bakanlığına tepki gösterdi. Karaman, “Bu fiziki şartlarda bu kadar Türk futbolunun durumun siz

Hikmet Karaman sert konuştu

Arsinspor evinde karşılaştığı Süper Lig Temsilcilerinden Gaziantepspor’a 1-0 yenildi.

20121107aw000704_03.20121107163621.jpg

Karşılaşmanın ardından konuşan Gaziantepspor antrenörü Hikmet Karaman spor bakanlığına tepki gösterdi. Karaman, “Bu fiziki şartlarda bu kadar Türk futbolunun durumun siz görün. Nedir bu burada nasıl sporcular yetişsin kardeşim bir görün ya böyle bir spor alanı olur mu.”Söyleyerek tepkisini dile getirdi.

20121107aw000704_01.jpg

Karaman, “burada gençlik spor müdürlüğü il müdürlüğü yok mu rezalet burası Şuarada kapalı spor salonu yaptınız kardeşim bir kere kullandınız nedir bu açın burayı kardeşim Arsinspor kullansın burayı ben bu eleştiride Arsinspor’u eleştirmiyorum Trabzon’da ki Spor il müdürlüğüne söylüyorum burada  futbol adamı yetişmez.”dedi.

20121107aw000704_04.jpg

Trabzon gibi futbol kentine bunun yakışmadığını söyleyen Karaman, “ gelin bakın kardeşim basın odası diye nere sokuyorlar bizi bunu görün bura spor il gençlik müdürlüğüne yakışmıyor kardeşim. Bakın sporcularım dışarıda soyunuyor ve gidip otelde duşumuzu alacağız bu böyle olmaz olamaz.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor