"Hiddink gidecek!"

Hırvat medyasında yer alan bir habere göre 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turu maçının sonucu ne olursa olsun Türkiye'nin Hiddink ile yollarını ayıracağı iddia edildi.2012 Avrupa Şampiyonası play-off turunda Cuma akşamı mücadele edeceğimiz Hırvatistan'd

"Hiddink gidecek!"

Hırvat medyasında yer alan bir habere göre 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turu maçının sonucu ne olursa olsun Türkiye'nin Hiddink ile yollarını ayıracağı iddia edildi.

2012 Avrupa Şampiyonası play-off turunda Cuma akşamı mücadele edeceğimiz Hırvatistan'da milli takımımız ile ilgili haberler de basında yer alıyor.

Hırvat spor sitelerinden birisi olan Sportal.hr'de Burak Yılmaz fotoğrafı kullanılan ve "Türkler Viyana'daki maç ile motive oluyor" başlığıyle verilen bir haberde teknik direktör Guus Hiddink hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Oğuz Çetin'in antrenman sonrası Viyanada'ki maçtan bahsettiği ve Hiddink'in de Kazım'a hazır olması, maçta ona ihtiyacı olduğunu bildirdiği belirtilen haberde dikkat çekici nokta ise, Hollandalı çalıştırıcının eleme maçının sonucu ne olursa olsun görevinden alınacağı oldu.

Habere göre, Federasyon Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Aydınlar'ın Hiddink'ten memnun olmadığı hatta yerine İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın getirileceği iddia edildi.

Ayrıca Türkiye'nin en iyi oyuncusu olarak vurguladıkları Nuri Şahin'in de sakatlık problemi nedeniyle kadroya alınmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor