Hiddink dönemi resmen bitti!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın Hollandalı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile yolların ayrıldığını açıkladı.Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Hiddin

Hiddink dönemi resmen bitti!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın Hollandalı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Hiddink'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Guus Hiddink'e görevde bulunduğu süre içindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü ve idari kadrosu ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor