Herkese var Trabzon’a yok!

TÜRK futbolunda son dönemde moda haline gelen “CEZA ERTELEME” konusunda Trabzonspor’a bir türlü piyango vurmuyor. Sezon başından itibaren gerek TFF tarafından gerekse de MHK tarafından canı çok yanan Trabzonspor’a PFDK’da göz açtırmadı. Trabzonspor adına

Herkese var Trabzon’a yok!

TÜRK futbolunda son dönemde moda haline gelen “CEZA ERTELEME” konusunda Trabzonspor’a bir türlü piyango vurmuyor. Sezon başından itibaren gerek TFF tarafından gerekse de MHK tarafından canı çok yanan Trabzonspor’a PFDK’da göz açtırmadı. Trabzonspor adına olan cezaları hemen onayıp karara bağlayan PDFK, diğer takımlara ise esnek davranmaya devam ediyor.

 
BAKIŞ AÇISI ORTADA
PDFK, son olarak Galatasaray maçında kırmızı kart gören Bobo’nun 2 maçlık cezasını 1’e indirdi, sonra da kalan 1 maçlar cezayı erteledi. 1 maç ceza alan Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın cezası da 1 yıl ertelenirken, konu Trabzonspor olunca işler tersine dönüyor. Bu sezon kırmızı kart gören Serkan, Celustka ve Zokora’nın cezalarını hemen onayan PDFK, Bordo-Mavililer’e de bakış açısını ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor