"Herkes kadar şampiyonluk iddiamız var!"

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, ruhunda şampiyon olmuş bir teknik kadro oluşturduklarını belirterek, herkes kadar şampiyonluk iddialarının olduğunu söyledi.Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, t

"Herkes kadar şampiyonluk iddiamız var!"

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, ruhunda şampiyon olmuş bir teknik kadro oluşturduklarını belirterek, herkes kadar şampiyonluk iddialarının olduğunu söyledi.


Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, teknik kadro ile birlikte yoğun mesaiye başladı. Takımda gidecek ve kalacak oyuncularla ilgili olarak çalışma yürüten Karaman, önümüzdeki sezonun kadrosunu Mustafa Akçay ile birlikte belirlemeye çalışırken, göreve gelen yeni yönetim ise mevcut kadroda yer alan oyuncuların alacaklarını ödeme konusunda kaynak arayışlarını sürdürüyor.

"HERKES KADAR ŞAMPİYONLUK İDDİAMIZ VAR"
Ünal Karaman, yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini belirterek, "Yeni bir yapılanmanın içine girerken, yarışmacı kimliğimizden asla ödün vermeyeceğiz. Trabzonspor, her zaman olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacaktır. Şampiyonluk için herkesin ne kadar iddiası ve şansı varsa Trabzonspor'un da o kadar şansı olacak. Bu konuda hiç bir mazeretimiz yok. Yeni oluşumuz, yeniden yapılanıyoruz gibi sözleri bizden duymayacaksınız. Hem yapılanacağız, hem de mücadelenin içerisinde aktif bir şekilde olacağız. " dedi.

"RUHUNDA ŞAMPİYON OLMUŞ TEKNİK EKİP OLUŞTURDUK"
Ünal Karaman, ruhunda şampiyon olmuş bir teknik kadro oluşturduklarını belirterek, "Biz, bu şehri sevecek, bu şehrin heyecanına cevap verecek olan oyuncularla çalışmak istiyoruz. Bu bizi nereye getirir bilmiyoruz. Ruhunda şampiyon olmuş teknik ekip oluşturduk. Sahaya çıkacak oyuncuda da aynı ruhu görmek isterim. Bu 3.'lüktür, 5.'liktir çok fazla önemli olmayacak. Ben şampiyon gibi yaşayacağım, şampiyon gibi mücadele edeceğim.

Oyuncularımızın da şampiyon gibi bizim şehrimizi temsil etsin. Niyetinde bozukluk olan oyuncular bizimle sezona başlamayacak. Bize inanmayan oyuncuyla sezona başlamayacağız. En azından biz, hocamızı bu konuda tatmin edeceğiz. Teknik ekibimize sonuna kadar güveniyoruz. İnsanlar sinir sistemiyle hareket ediyor. Zaman zaman aksilikler olabilir. En az zararla en efektif hale getirilmiş bir kadro oluşturmaya çalışacağız. Minimum ücretlerle çok efektif bir kadro haline gelmeye çalışacağız. Daha gerçekçi bir kadro çıkacağız. Kamuoyunu daha çok tatmin edecek bir kadro olacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler