Herkes hata yapabilir

Konuşmasında kimsenin kusursuz olmadığını vurgulayan Akçay, şu ifadeleri kullandı:"Herkes hata yapabilir. Dün akşam oynanan maçta bir önceki maçtan daha iyi 90 dakika çıkardık. Ana hatları ile geçeceğim. Paslarda geç kaldık ve iyi değildik. Top rakibe geç

Herkes hata yapabilir

Konuşmasında kimsenin kusursuz olmadığını vurgulayan Akçay, şu ifadeleri kullandı:

"Herkes hata yapabilir. Dün akşam oynanan maçta bir önceki maçtan daha iyi 90 dakika çıkardık. Ana hatları ile geçeceğim. Paslarda geç kaldık ve iyi değildik. Top rakibe geçtiğinde saldırgan olmalı ve yeri geldiğinde o topu almak için birlikte hareket etmeliydik. Zaman zaman çok başarılı olduk, zaman zaman başaramadık. Bazı bölümlerde rakibin oynamasına izin verdik. Rakip topu aldıktan sonra mutlaka zorluk çıkarmalıyız. Kenar oyuncularımızın yardım koşuları için daha istekli olmaları gerekiyor. En fazla koşu sol kenar oyuncuları tarafından yapılıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler