Her yerde Bordo-Mavili taraftarlar

 Sabah Sport Club Irene'nin sahasında gerçekleştirilen çalısmaya sakatlığı bulunan Aykut katılmadı. Antrenmanın başında koordinasyon (frekans) çalışmasıyla ısınma gerçekleştirildi. Isınmanın ardından dozer bantlarla kuvvet calışması yapıldı. Bunun devamın

Her yerde Bordo-Mavili taraftarlar

 

Sabah Sport Club Irene'nin sahasında gerçekleştirilen çalısmaya sakatlığı bulunan Aykut katılmadı. Antrenmanın başında koordinasyon (frekans) çalışmasıyla ısınma gerçekleştirildi. Isınmanın ardından dozer bantlarla kuvvet calışması yapıldı. Bunun devamında ise  oyuncular iki gruba ayrılarak savunma ve atak calıştılar. Antrenmanın anaerobik eşik koşularıyla tamamlandı.

 

tsss.20120710092012.jpg

Bordo-Mavililer akşam da günün ikinci çalışmasını yaptı. Bu antrenmanda da çeşitli sakatlıkları bulunan Aykut, Sapara ve Tolga yer almadılar. 

 

tsss1.jpg

 

Akşam antrenmanın ardından Bordo-Mavili oyunucuları izlemeye gelen taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

 

tsss2.jpg

 

Her yerde olduğu gibi Hollanda'da da takımına gönül vermiş olan Trabzonsporlular'un bu ilgisi futbolcuların ve teknik heyetin mutlu olmasına neden oldu. 

 
tsss3.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor