Her şey Süper Lig için

21 Nisan Pazar günü sahasında Göztepe'yi konuk edecek olan 1461 Trabzon bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Caner v

Her şey Süper Lig için


21 Nisan Pazar günü sahasında Göztepe'yi konuk edecek olan 1461 Trabzon bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Caner ve Ofoedu yer almadı. Antrenman sahasında oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Mustafa Akçay, Spor Toto Süper Lig için önlerinin açık olduğunu ifade etti. Türkiye Futbol Federasyonu'nda gelen yazıyı oyuncularına aktaran Akçay, "Türkiye Futbol Federasyonunda kulübe gelen yazıda Spor Toto Süper Lig için önlerinin açık olduğunu beyan edildi. Bunun için 13 Mayıs'a kadar bir takım prosedürlerin yerine gelmesi gerekiyor. Oynama isteğimizi için mesajımızı vermemiz gerekiyor. Göztepe ile oynayacağımız rövanş maçı var. İlk maçta rakibimize yenilmiştik. Bu maçın rövanşı almalıyız. Sizden bu maça iyi motive olmanızı istiyorum."dedi
Bordo-mavili takım ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirerek Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler