Her gün yeni bir forvet!

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarların beklentilerine cevap vererek golcü bir oyuncu transfer edilmesi için harekete geçti.SÜRPRİZ GOLCÜBaşkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun teknik ekip tarafından kendisine sunulan rapor doğrultusunda bir fo

Her gün yeni bir forvet!

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarların beklentilerine cevap vererek golcü bir oyuncu transfer edilmesi için harekete geçti.

SÜRPRİZ GOLCÜ

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun teknik ekip tarafından kendisine sunulan rapor doğrultusunda bir forvet oyuncusu için girişimlere başladığı öğrenildi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ile yaptığı görüşmeler sonucunda bordo mavili takıma sürpriz bir golcü kazandırmak için harekete geçtiği belirtildi.

CENK TOSUN VE MALOUDA İDDİASI

Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu transferle hem taraftarların beklentisini gerçekleştirmeyi, hem de kombine satışlarını artırmayı planladığı bildirildi. Yönetimin golcü konusunda Cenk Tosun ve Florent Malouda’yla ilgilendiği idida edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler