Hentbolculara bakan morali

  Çeşitli programlara katılmak üzere Rize’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Süper Lig’de mücadele edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi.Çayku

Hentbolculara bakan morali

 

 

Çeşitli programlara katılmak üzere Rize’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Süper Lig’de mücadele edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

Çaykur paketleme çay fabrikasında gerçekleşen ziyarete Rize Vali Vekili Burak Uz, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'da hazır bulundu.

Bakan Yazıcı’ya takımın son durumu ve hedefleri hakkında bilgi veren kulüp başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Ardeşen GSK 4 yıl da süper lig’e yükselme başarısı göstererek Rize’yi en iyi şekilde temsil etti. Takımımız bu sezon yeni transferlerle Avrupa Şampiyonasını hedefliyoruz. Değerli büyüklerimizin destekleri ile bu hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Bakan Yazıcı'da karşılaştığı manzara karşısında Rize Milletvekili olarak büyük bir gurur duyduğunu belirterek, “İmkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamaya hazırız. Ardeşen GSK’nın Rize ismini daha da büyük makamlara taşıyacağına inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

 
caykur1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler