Hentbolcular boş durmuyor

  Türkiye Hentbol Süper Liginde iyi bir kadro kurmak için çalışmalarını sessiz ve derinden yürüten Trabzonspor Hentbol Takımında Başkan Murat Barçın, yeni sezonda ses getiren bir ekip kuracaklarını söyledi. Yönetim bazında da bazı eksikliklerin olduğunu d

Hentbolcular boş durmuyor

 

 

Türkiye Hentbol Süper Liginde iyi bir kadro kurmak için çalışmalarını sessiz ve derinden yürüten Trabzonspor Hentbol Takımında Başkan Murat Barçın, yeni sezonda ses getiren bir ekip kuracaklarını söyledi. Yönetim bazında da bazı eksikliklerin olduğunu dile getiren Barçın, “Yönetimi de güçlü tutup yol haritamızı belirleyeceğiz. Görüştüğümüz 4-5 yeni isim var. En kısa zamanda bu isimleri yönetim kurulumuza kazandıracağız” dedi.

 

hentbolaa.jpg

 

TRANSFER YAPACAĞIZ

Yönetim bazındaki eksiklikleri giderdikten sonra transfer harekatına başlayacaklarını belirten Trabzonspor Hentbol Takımı Başkanı Murat Barçın, “Önümüzde uzun bir zaman dilimi var ancak yönetim kurulunu tamamladıktan sonra listemizde olan sporcular var. En kısa zamanda bu isimlerle görüşme haline geleceğiz. Dışarda oynayan bir çok Trabzonlu hentbolcu var. Bunları takıma kazandıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor