Henry Golü Kendisine Attı

Cep telefonundaki mesaj ve fotoğraflar yüzünden karısı Claire'le kavga eden futbolcu, boşanmak için 10 milyon sterlin (26 milyon YTL) talep eden eşiyle anlaşmaya çalışıyor. Nafaka miktarı onaylanırsa Henry, 25 milyon sterlinlik servetinin yarısını kaybetm

Henry Golü Kendisine Attı

Cep telefonundaki mesaj ve fotoğraflar yüzünden karısı Claire'le kavga eden futbolcu, boşanmak için 10 milyon sterlin (26 milyon YTL) talep eden eşiyle anlaşmaya çalışıyor. Nafaka miktarı onaylanırsa Henry, 25 milyon sterlinlik servetinin yarısını kaybetmiş olacak.

YÜZÜĞÜ ÇIKARDI
İngiliz gazetesi News of the World, geçen hafta Paris'te tek başına yürürken görülen Henry'nin parmağında evlilik yüzüğünün takılı olmadığını yazdı. Haberde Claire'ın, ünlü futbolcunun cep telefonunda bir kadına gönderilmiş mesajlar bulduğuna da yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor