Henrique'nin gözü zirvede

Derry City’le oynanan ilk maçta bir kez rakip fileleri havalandıran Sambacı, İrlanda’daki karşılaşmada ise iki gol birden atmıştı. 24 yaşındaki golcü, Belarus’ta da durdurulamadı. Dinamo Minsk önünde takımına galibiyeti getiren isim yine Henrique oldu.Geç

Henrique'nin gözü zirvede

Derry City’le oynanan ilk maçta bir kez rakip fileleri havalandıran Sambacı, İrlanda’daki karşılaşmada ise iki gol birden atmıştı. 24 yaşındaki golcü, Belarus’ta da durdurulamadı. Dinamo Minsk önünde takımına galibiyeti getiren isim yine Henrique oldu.

Geçtiğimiz sezon Benfica karşısında da fileleri havalandıran Brezilyalı forvet böylece Trabzonspor formasıyla Avrupa Kupaları’nda 5 gol atarak Bordo-Mavililer’in Avrupa’daki en golcü ismi olan Şota’yı da yakaladı. Henrique’nin şimdiki amacı, bu akşamki maçta fileleri sarsıp bu unvana tek başına sahip olmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor