Henrique'den maç değerlendirmesi

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Derry City ile karşılaşan Trabzonspor'da maçın 3 golünde de ismi geçen başarılı oluncu Paulo Henrique maçı değerlendirdi.Maç içerisinde ki oyunu hakkında açıklama yapan Brezilyalı yıldız,"Maçın ilk yarısı dengeliydi. D

Henrique'den maç değerlendirmesi

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Derry City ile karşılaşan Trabzonspor'da maçın 3 golünde de ismi geçen başarılı oluncu Paulo Henrique maçı değerlendirdi.

Maç içerisinde ki oyunu hakkında açıklama yapan Brezilyalı yıldız,"Maçın ilk yarısı dengeliydi. Derry City bizi tarttı, biz de onları tarttık. ilk golde Olcan ile ikiye bir yaptık ve golü bulduk. İkinci golde ise topa sadece hamle yaptım. Üçüncü golde de önüme düşen topu Abdulkadir'e pas vererek değerlendirdim o da golünü attı. Şu andan sonra düşünmemiz gereken tek şey önümüzdeki maça hazırlanmak." dedi.

Forvet bölgesine yapılacak olan transferle ilgili de açıklamalarda bulunan Henrique,"Ben tam tersini düşünüyorum. Yerime gelecek oyuncu benim motivasyonumu arttırır. Benim yerime kim gelirse gelsin hangimiz Trabzonspor'a faydalı olacaksak o sahada olacak. Maç içerisinde ben gol atar ona sarılırım o gol atar bana sarılır. Önemli olan Trabzonspor'un başarısıdır." diyerek forma için savaşacağını belirtti.

Dinamo Minsk ile eşleşmesi hakkında değerlendirmede bulunan forvet oyuncusu,"Öncelikle bu maçı geçmemiz gerekiyordu bunu başardık. Şimdi dinleneceğiz. Karşımıza kim çıkarsa çıksın ilk amacımız onları elemek oalcak." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler