Henrique ve Alan geç gelecek

Trabzonspor, ikinci yarı öncesi hazırlık çalışmalarına Antalya'da başladı.İlk yarının son haftasındaki Orduspor maçının ardından 3 günlük izin yapan ve dün akşamdan itibaren toplanmaya başlayan bordo-mavililer, Antalya Belek'te ikinci yarı öncesi ilk çalı

Henrique ve Alan geç gelecek

Trabzonspor, ikinci yarı öncesi hazırlık çalışmalarına Antalya'da başladı.

İlk yarının son haftasındaki Orduspor maçının ardından 3 günlük izin yapan ve dün akşamdan itibaren toplanmaya başlayan bordo-mavililer, Antalya Belek'te ikinci yarı öncesi ilk çalışmasını yaptı.

Gloria Golf Otelleri'ne ait sahada sabah gerçekleştirilen günün ilk çalışmasına, 31 kişilik kadrosu bulunan bordo-mavili takımın 16 oyuncusu katıldı.

Antrenmana Tolga, Barış Özbek, Bora, Serkan, Zeki, Burak, Ferhat, Sercan, Giray, Aykut, Murat Tosun, Mustafa, Volkan, Onur, Barış Ataş ve yeni transfer Jebrin katıldı.

-Güneş, Jebrin'i oyuncularla tanıştırdı-
Bucaspor ile sözleşmesini feshettikten sonra Trabzonspor'un transfer ettiği Torric Jebrin, bordo-mavili takım ile ilk antrenmanına çıktı.

Sabahki antrenmanda tek yabancı oyuncu olarak dikkat çeken 20 yaşındaki Ganalı futbolcu, antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş tarafından futbolculara tanıtıldı.

Güneş'in saha ortasında yaptığı konuşmanın ardından bordo-mavili futbolcuların yeni takım arkadaşlarını alkışlaması ile Jebrin'in Bucaspor'dan takım arkadaşı olan Sercan ile birlikte hasret gidermesi ve sıcak diyalogları da dikkat çekti.

-Henrique ve Alanzinho, 2 gün geç gelecek-
Trabzonspor'un bugünkü antrenmanında yer almayan yabancı oyuncuları, bu akşamdan itibaren Antalya'ya gelmeye başlayacak.

Brezilyalı oyuncular Henrique ve Alanzinho'nun kendilerine verilen izin nedeniyle 29 Aralık Perşembe günü Antalya'da olacakları, diğer oyuncuların ise bu akşam kampa katılacakları belirtildi.

-Zokora, 7 Ocak'ta gidiyor- Devamı sayfa 2'de


Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora'nın kampa katılacağı ve Manisaspor maçının ardından Afrika Uluslar Kupası maçlarına katılmak için Trabzon'dan ayrılacağı belirtildi.

Zokora'nın Fildişi Sahili takımının göstereceği performansa göre, 20 Şubat'a kadar da dönmeme durumunun olduğu öğrenildi.

-Güneş: ''Zihinsel olarak da çalışın''-
Trabzonspor'un ilk antrenmanı olumlu hava koşullarında ve hafif bir tempoda gerçekleşti. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda bir süre koşunun ardından minyatür kale maç yaptılar. Teknik direktör Şenol Güneş, futbolculara, ''Sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da çalışmada motive olun'' diyerek, uyarılarda bulundu.

Antrenmanda bazı gazetecilerin sıcak hava nedeniyle kısa kollu giyselerle antrenmanı takip ettikleri gözlendi.

Karadeniz ekibi, bu akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler