Henrique tarihe geçti!

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique bu sezon oynanan 5 Avrupa kupası maçında 5 gol atmayı başardı. Paulo Henrique 2011-12 sezonunda Benfica karşısında 1 gol atmıştı. Toplamda 16 Avrupa kupası maçında 6 gol atan Paulo Henrique böylece Trabzon

Henrique tarihe geçti!

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique bu sezon oynanan 5 Avrupa kupası maçında 5 gol atmayı başardı. Paulo Henrique 2011-12 sezonunda Benfica karşısında 1 gol atmıştı. Toplamda 16 Avrupa kupası maçında 6 gol atan Paulo Henrique böylece Trabzonspor forması altında Avrupa Kupalarında en golcü yabancı oyuncu oldu.

Paulo Henrique geçen sezon 28 resmi maçta görev yapmış ve 5 gol kaydetmişti. Paulo Henrique bu sezon ise 6 resmi maçta 5 gol atmayı başardı ve geçen sezonu yakaladı. Bu sezon Lig maçında gol atamayan Paulo Henrique Avrupa kupalarında 5 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor