Henrique tam serbest kalacakken!..

 Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve gelir gelmez Henrique'nin 1 milyon 100 bin dolarlık alacağını ödedi. Bordo-mavili kulübe FIFA aracılığı ile parasının ödenmesi için protesto çeken Brezilyalı oyuncuya ödeme yapılarak kriz önlenmiş

Henrique tam serbest kalacakken!..

 Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve gelir gelmez Henrique'nin 1 milyon 100 bin dolarlık alacağını ödedi. Bordo-mavili kulübe FIFA aracılığı ile parasının ödenmesi için protesto çeken Brezilyalı oyuncuya ödeme yapılarak kriz önlenmiş oldu.
Trabzonspor’un 67. genel kurulunda göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, işe futbolcu alacaklarını ödemekle başladı. Mazbata töreninden sonra kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında kulübün genel durumu ile ilgili bilgi alan başkan Hacıosmanoğlu, Henrique’nin alacağı için FIFA üzerinden gönderdiği protesto ile karşı karşıya kaldı. Mesai bitimine kadar ödeme yapılmaması halinde Brezilyalı futbolcunun serbest kalacağı belirtilince Hacıosmanoğlu'nun futbolcunun hesabına kendi hesabından 1 milyon 100 bin dolar yatırdığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor