Henrique rekabetten korkmuyor

 Derry City ile oynanan iki maçta fileleri sarsmayı başaran Paulo Henrique, sürekli olarak forvet transferinin gündemde tutulmasının kendisini olumsuz etkilemediğini söyledi. Henrique, transfer edilebilecek bir oyuncunun hem kendisine hem de takıma olumlu

Henrique rekabetten korkmuyor

 Derry City ile oynanan iki maçta fileleri sarsmayı başaran Paulo Henrique, sürekli olarak forvet transferinin gündemde tutulmasının kendisini olumsuz etkilemediğini söyledi. Henrique, transfer edilebilecek bir oyuncunun hem kendisine hem de takıma olumlu yönde katkı sağlayabileceğini belirterek, "Rekabet başarının anahtarıdır. Eğer rekabet edeceğim bir forvet gelirse ben de kendimi daha fazla geliştirmek zorunda kalırım. Trabzonspor güçlü ve hedefleri olan bir takım. Böyle bir takımda rekabet etmeden formayı almak doğru değil. Gelecek olan her kim olursa olsun benden formayı alması kolay olmayacak. Çünkü ben kolay almadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler