Henrique Maçı değerlendirdi

 Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Paulo Herique karıyerinde ilginç bir maç oynadığını belirterek” Oyuna iyi başladık ancak geriye düştük. Daha sonra beraberlik için bir çok fırsat yakaladık. Kariyerimin en iyi ilk 45 dakikalarından birini oynarken ina

Henrique Maçı değerlendirdi

 Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Paulo Herique karıyerinde ilginç bir maç oynadığını belirterek”

 Oyuna iyi başladık ancak geriye düştük. Daha sonra beraberlik için bir çok fırsat yakaladık. Kariyerimin en iyi ilk 45 dakikalarından birini oynarken inanılmaz bir gol kaçırdım. Bu kadar gol kaçırdığımız maçta en azından mağlup olmadık. Daha önce böyle goller kaçırmamıştım. Olağanüstü fırsatlardı bunlar. İlkinde sert vurdum, kalecinin hakkını teslim etmek gerek. İyi bir reaksiyon gösterdi. İkinci yarıda sol ayağımla vurdum, yine sol ayağıma geldi ancak ikinci vuruşum iyi değildi. Bir daha asla böyle goller kaçırmak istemem.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor