Henrique iddialı geliyor!

DERSİMİ ALDIMGeçen sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla kapatan Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Henrique yeni sezonda çok farklı bir kimliğe bürüneceğini söyledi. Geriye dönüp bakmanın bir fayda sağlamayacağını vurgulayan golcü futbolcu, “Geçmişten sade

Henrique iddialı geliyor!

DERSİMİ ALDIM
Geçen sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla kapatan Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Henrique yeni sezonda çok farklı bir kimliğe bürüneceğini söyledi. Geriye dönüp bakmanın bir fayda sağlamayacağını vurgulayan golcü futbolcu, “Geçmişten sadece çıkaracağım tek şey derstir. Bu nedenle geçmişe takılıp kalmıyorum. Önüme bakıyorum” şeklinde konuştu.

BANA GÜVENİN
Gerçek kimliğini yeni sezonda bulacağını vurgulayan Henrique, “Benim görevim gol atıp takımıma gerekli katkıyı sağlamak. Bunun için çok çalışacağım. Yeni sezonda farklı bir kimliğe bürünüp Trabzonspor adına önemli işlere imza atacağım. Taraftarlarımızdan bana güvenmelerini istiyorum. Onların desteğine çok ihtiyacımız olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor